تخت بیمارستانی یر اساس کاربرد آن و نوع طراحی و ساختار در تولید تعیین می شود که معمولا قیمت انواع تخت برقی از مدل های مکانیکی گران تر بوده و امروزه مشتریان خانگی نیز برای نگهداری از بیماران خود در منزل به لیست خریداران این تجهیزات اضافه شده اند.
آسایش و رفاه حال بیماران در دوران نقاهت و بیماری در روند بهبود حال آنان تاثیر بسزایی دارد و وسیله ای به نام تخت بیمارستانی از مهمترین ابزار برای رسیدن به این هدف است. تخت های بیمارستانی امروزه به دو نوع کلی برقی و مکانیکی تقسیم بندی می شوند که هر دو مورد علاوه بر مراکز پزشکی و بیمارستان ها در منزل نیز کاربرد دارند.
پرمصرف ترین تخت بیمارستانی برقی
تخت بیمارستانی برقی برای بستری کردن بیماران جزوه پرمصرف ترین تجهیزات در این حوزه است و نوع سه شکن آن به دلیل اینکه حالت های مختلف را برای راحتی حال بیماران فراهم می آورد, خواهان بیشتری دارد و مشتریان خانگی و منازل نوع سه شکن مکانیکی یا برقی را بیشتر ترجیح می دهند.
قیمت تخت بیمارستانی برقی باکیفیت
قیمت تخت بیمارستانی برقی بسته به اینکه تولید داخلی و یا کل تخت وارداتی باشد کاملا متفاوت است و به نوع موتور, رویه ی تخت, چرخ ها, شاسی و بدساید تخت بستگی دارد. مدل های تولید داخلی که توسط بعضی از شرکت ها مونتاژ شده و از موتور های وارداتی در ساخت و طراحی آن ها استفاده می شود از قیمت مناسبی برخوردار هسند.
به هر حال تولید و مونتاژ داخلی به نسبت قیمت بسیار با صرفه تر و از لحاظ کیفیت نیز با مدل های خارجی می توانند رقابت کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.